Home sweet home…

Min lænestol

Så jeg endelig landet hjemme på Samsø, også sådan rent mentalt.

Jeg elsker at rejse, og jeg elsker at komme hjem. Der hvor røvmærket i lænestolen er mit, og der hvor jeg IKKE næsten brækker en tå hvis jeg i nattens mulm og mørke famler mig ud for at tisse.

Jeg har haft tid til at reflektere lidt over rejsen til Mexico, og er kommet til den konklusion at det var en fantastisk tur. Og det skyldes nogen helt bestemte ting som overskygger det faktum at jeg ikke fik den afslutning på konkurrencen som jeg havde ønsket.

 • Cozumel er skønt, morgensvømning i krystalklart varmt vand vil jeg savne.
 • Mødte nogen fantastiske mennesker på vores hotel som jeg rigtig gerne vil se igen. Blandt andet Antonio på 29 som for 6 måneder siden gav hans ene nyre til hans bror som også var med på Cozumel. Antonio svømmede en 48,41 og var oppe som første Agegrouper, cyklede 5.07 som mig, men måtte lide samme skæbne på løbet desværre.
 • Andrey på 24 fra Rusland som blev nr. 5, men står meget tydeligere i min hukommelse som ham der introducerede os andre for Russian Intervals, lav dem selv, du behøver kun vodka+glas og en generøs hånd bliv ved indtil der ikke er mere vodka, fortsæt herefter med tequila. OBS. DE BØR IKKE AFSLUTTES MED EN 24 TIMERS REJSE TIL DANMARK
 • Jeg føler mig lidt mere som en triathlet, jeg har svømmet under timen uden våddragt og nærmer mig de 5 timer på cyklen. 2012 kan bare komme an, I will bring it!
 • Jeg elsker min kone, både ude og hjemme.
 • I Mexico kommer de bedste kulinariske oplevelser billigt.
 • En god betændelse i min fod beviser at jeg er i stand til at tage kloge beslutninger under en Ironman.

Ligenu sidder jeg og kigger på hvad der skal ske i 2012, et af mine ynglingselementer. Sæsonplanlægning…

2 comments to “Home sweet home…”
2 comments to “Home sweet home…”
 1. Nix, ingen mac til mig, men der sidder en Mac sticker på den, tæller det.
  Jeg har tilgivet Microsoft efter de kom med windows 7. Der er en chance for at jeg også smider iphonen til fordel for Nokia Lumia 800.

  Hey hvilket Nikon har du lige fået ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *