#idpoetjournalclub1 ansøg idag

Min skole er overstået, og nu står jeg selv for min videreuddannelse. Der er ikke andet at gøre end hurtigst muligt at få en seriøs journalclub på benene. Jeg er selv en PubMed junkie, og bruger det både i mine atleters træningsprogrammer og i

behandling. Denne journalclub er tiltænkt at have 4-8 medlemmer som mødes 1 gang månedligt og nørde helt ud på emner som vi er nysgerrige på. Vores konklusioner vil jeg selv oversætte til lægmandssprog og præsentere til et foredrag 1 gang månedligt, for mine atleter og andre interesserede. Naturligvis vil omdrejningspunktet være relateret til sport, skader, kost, genoptræning og psykologi.

Jeg har lokalerne vi mødes i ved Viby Stadion, og jig sætter gerne kaffe over. Skulle der være behov for kage, hvilket der selvfølgelig er, så finder vi nok også ud af det.

Er du selv en fagprofessionel fys, doc, kost eller psyk eller under uddannelse til dette,så er du velkommen til at forhøre dig om der skulle være en plads til dig. Jeg er helt uden skepsis for at mine konkurrenter deltager, sammen kan vi kun blive bedre. Mit håb er at vi kan komme bredt i faggrupper så der kan tværfaglige perspektiver.

Kontakt mig på malik@idpoet.me eller 60 59 03 09 for at ansøge plads, eller høre nærmere om denne journalclub. Ansøgningsfrist 14 februar 2018.

Skulle der være stor interesse opretter jeg også gerne en #idpoetjournalclub2 og så finder vi ud af hvordan vi bedst deler vores viden.

Best regards

Malik Reiding