Ironman Cozumel live 27 november 2011

Så er det slut med snak og lagkage, der skal Køres Ironman Cozumel.

Hvis i gerne vil følge med på sidelinjen så er her hvad du skal være obs. på:

Cozumel er -7 timer fra Danmark, -3 fra Grønland

Starten går kl. 07.00

Mit startnummer er 234

Gå ind på www.ironmanlive.com

Jeg føler mig glad og veloplagt til et ræs i fantastiske omgivelser. Hvad jeg kan præstere må vi finde ud af på dagen, vejr, vind og varmetilvænningen spiller stort ind, og netop varmen og fugten føler jeg mig ikke helt synkroniseret med endnu, men vi kan være sikre på at jeg gør mit bedste 🙂

2 comments to “Ironman Cozumel live 27 november 2011”
2 comments to “Ironman Cozumel live 27 november 2011”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *