Kvinderne til Ironman Copenhagen 2014

imcph1

Så er Ironman Copenhagen 2013 overstået for mig, og jeg har det rigtig godt. Dagen blev en blandet landhandel for mig, med personlig rekord på Svømning og Cykling og desværre en mave der slet ikke fungerede på løbet så der måtte jeg sætte en 30 minutter til en stor del af dem på toilettet :-D. Men sådan er Ironman, og det er det der facinerer. Jagten på det perfekte ræs er lang og det er bare om at nyde rejsen og de oplevelser der er undervejs. Mere om det i min race report der kommer en anden dag.

Det her indlæg handler om noget meget mere spændende, det er her hvor jeg offentliggører resultatet af de mange ansøgninger om coaching til Ironman Copenhagen 2014 som jeg har modtaget. Og jagten på at blive den første Grønlandske kvindelige Ironman.

Oprindeligt ville jeg vælge 1 atlet som vinder, men undervejs i det hele har jeg ændret min mening for der er en bedre løsning. Jeg har arbejdet på en ny form for coaching hvor mange atleter har en fælles mål. Det kommer til at hedder iDPOET Triathlon Group Coaching og der vil være et fælles mål som både er Ironman 70.3 Aarhus og Ironman Copenhagen. Her vil der være støtte at hente både hos mig som Coach, samt hele det netværk som træner det samme program. Altså vil det også være lettere at finde træningsmakkere, og det vil også være billigere end iDPOET Personal Coaching.

Denne måde at træne samt coache på gør også at jeg har valgt at sige tillykke til de følgende piger, jeg glæder mig til at arbejde sammen med jer.

  • Ann Eileen Lennert
  • Pitsi Ottosen
  • Mette Steenholdt
  • Sikkerneq Olsen
  • Ivalo Rosing
  • Katti Frederichsen
  • Nive Geisler

Jeg håber i allesammen bliver spændte og i holder fast, jeg vil støtte jeg så godt jeg kan og jeg håber at se jer allesammen på startlinjen til Ironman Copenhagen 2014. Træningen starter mentalt NU.

Vi snakkes ved. Forresten husk lige på, at fra nu af og 1 år frem er i triathleter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *