New York Marathon, go Lasse !

Lasse Nymand Petersen og Misu

Jeg er i år begyndt at coache nogen forskellige folk, både indenfor løb, tri og livsstilsændring. Det har der været forskellige grunde til, de vigtigste er dog nok, jeg har akkumuleret en pokkers masse viden omkring træning som det er dejligt at kunne bruge aktivt med folk, det er med til at støtte en broke ass triathlets udvikling i sport økonomisk og til sidst er der en stor tilfredsstillelse ved at hjælpe nogen opnå deres mål uanset om det er konkurrencer, vægttab eller begge dele.

Præcis som at Coach A er klippen i min egen udvikling, håber jeg at jeg kan være en man kan støtte sig op af when the going gets tough.

Den første jeg træner der skal ud og have opfyldt sine mål er Lasse Nymand Petersen, han skal løbe sin første marathon i New York om 7 dage. Lasse bor på Grønland og træning foregår ved hjælp af Trainingpeaks og Skype, så man dagligt kan følge med i hvad der sker uden at fysisk være til stede. Magic.

Det er en speciel følelse at have en man hjælper rejse hele vejen fra Grønland til USA for at løbe en marathon, det er en masse vilje og penge der skal investeres i at få sådan et projekt til at lykkedes. Og jeg har først nu opdaget hvor følelsesmæssigt involveret jeg bliver i at ønske andre succes. Det er vel en god ting, men det næsten ligeså spændende som når jeg selv skal løbe en konkurrence. Lasse bruger endda sit løb til at rejse, må jeg sige en pokkers masse penge til en god sags tjeneste Touch Foundation, se her hvor mange penge han har rejst indtil videre nærmer sig $3000,00 http://www.firstgiving.com/fundraiser/lassenymand/ingnycmarathon

Selv om jeg slet ikke er i tvivl om Lasse opnår sine mål og løber en flot marathon, så forventer jeg en hvilepuls der ligger 15 slag over normalen mens jeg følger med på skærmen.

Er personlig træning noget for dig

Hvis man vil donere lidt til Touch Foundation gennem min side, både med Dankort og ved bankoverførsel:
http://www.firstgiving.com/fundraiser/lassenymand/ingnycmarathon

Hvis man vil se hvor langt jeg er nået i løbet findes linket på denne side:
http://www.ingnycmarathon.org/Join_In.htm

Hvis man vil se LIVE video stream kan man finde linket her på denne side:
http://www.ingnycmarathon.org/Tune_in.htm

Hvis man vil se mere om Touch Foundation:
http://touchfoundation.org/

Lige en fodnote, forvent at se Lasse til nogen tristævner til sommer 🙂

0 Comments

on “New York Marathon, go Lasse !
0 Comments on “New York Marathon, go Lasse !
  1. Pingback: NYC Marathon Livestream, og Athletetracker |

  2. Pingback: Stor dag i New York igår |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *