Vi bør allesammen have sådan et – Road ID

roadid20

Vi løber, cykler, svømmer og meget andet hver dag allesammen. Og ulykker er heldigvis ikke noget vi skal beskæftige os med, er vi ret sikre på. Men hvis uheldet er ude, så skylder vi os selv og vores nærmeste at vi har taget vores forholdsregler.

Min egen kone er altid en smule bekymret og spørger altid om jeg har husket ID når jeg tager ud og træner. Og for at være helt ærlig, så glemmer jeg det ofte, og det er for dårligt. Og når du er ude i 4-5 timer så kan man nå at blive bekymret.

Især når man tænker på alle de år jeg har kørt som ambulancebehandler og selv stået med spørgsmålet…. hvem er det der ligger her.

Så her er min opfordring til alle om at vi her i Danmark og Grønland bliver bedre til at have ID med os, eller som “over there” køre med de her Road ID’s. De er temmelig cool, og kan bæres døgnet rundt. Kanon ide.

Få dit her www.RoadID.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *